Wednesday، ۲۱ Aazar ۱۴۰۳
از ابتدای نسل نهم کنسولهای بازی، حجم بازیهای انتشار یافته برای پلتفرمهای مختلف بسته به ارتقای گرافیک و مدت زمان بازی افزایش بسیاری پیدا کرد، این افزایش حجم برای پلیرهای تنوع طلبی که قصد تجربه همزمان بازیهای مختلف خصوصا بازیهای بزرگ شرکتهای بازی را داشتند باعث ایجاد مشکلی بزرگی تحت عنوان کمبود حجم شد.
در چنین شرایطی نیازمند یک حافظه جانبی برای کنسول خود خصوصا کنسولهای ایکس باکس بهترین و از همه مهمتر ارزانترین روشی است که میتوانید استفاده کنید، در این مقاله به طور کامل نحوه استفاده از هارد اکسترنال جهت ذخیره و انتقال دیتای بازی بازی به شما آموزش خواهیم داد، پس تا پایان با گیم رنتر همراه باشید.
برای انتقال بازی و دیتای موجود در آنها به هارد، ابتدا باید وارد Games Library خود شوید، برای انجام این کار ابتدا دکمه XBOX را فشار دهید تا منوی روبهرو برای شما نمایش داده شود.
سپس گزینه My Games & apps را انتخاب کرده و بر روی See all کلیک کنید تا وارد Games Library خود شده و لیست بازیهای خود را مشاهده کنید.
مقاله پیشنهادی: بهترین بازی های کم حجم ایکس باکس سری ایکس و اس
پس از وارد شدن به Games library خود با لیستی از بازیهایی که در دستگاه شما از طریق اکانتهای مختلف گیمپس و اکانتهای شخصی دانلود شدهاند مواجه میشوید.
بازی مورد نظر خود را انتخاب کرده و به وسیله دکمه Start یا دکمه منو کنترلر خود، منوی موجود در تصویر را باز کرده و بر روی گزینه نشان داده شده کلیک کنید.
در صفحه باز شده بر روی گزینه نشان شده را انتخاب کنید تا اطلاعات مربوط به بهینهسازی بازی برای شما نمایش داده شود.
اطلاعات نمایش داده شده، اطلاعاتی است که برای اطلاع از چگونگی انتقال یا نحوه اجرای بازی از روی کنسول یا هارد نیاز خواهید داشت.
مهمترین بخش این اطلاعات ConsoleType خواهد بود که میتواند حامل ۳ خبر مختلف باشد.
اگر در روبهروی متن ConsoleType با متن XBOXGen9 مواجه شدهاید، نشان دهنده این موضوع است که این بازی فقط برای کنسولهای نسل نهمی بهینهسازی شده است و شما امکان اجرای آن را از روی هارد نخواهید داشت و برای اجرای آن باید دوباره به کنسول انتقال دهید.
مقاله پیشنهادی: ده تا از بهترین بازیهای نسل ۹ ایکس باکس
اگر در روبهروی متن ConsoleType با متن XEX1 مواجه شدهاید، نشان دهنده این موضوع خواهد بود که این عنوان برای کنسولهای نسل هشتمی یا قبل تر بوده است یا برای اجرا از روی حافظه جانبی بهینهسازی شده است و شما میتوانید این بازی را به هارد اکسترنال خود منتقل کرده و از روی هارد آن را تجربه کنید.
مقاله پیشنهادی: بهترین بازیهای ایکس باکس وان
اگر در روبهروی متن ConsoleType با متن Gen9Aware مواجه شدهاید، نشان دهنده این موضوع خواهد بود که عنوان انتخاب شده برای تجربه از روی حافظه جانبی بهینهسازی نشده است، اما همچنان میتوان این عنوان را از روی حافظه جانبی تجربه کرد اما قطعا تجربه کامل و بی نقصی نخواهد بود.
پس از بررسی ConsoleType و نوع بازی خود، وقت آن خواهد بود که بازی مورد نظر را به هارد اکسترنال خود منتقل کنید.
برای انجام این عمل بر روی بازی دکمه Menu را فشار دهید.
پس از فشردن دکمه استارت با منوی روبهرو مواجه خواهید شد، گزینه Move or copy را انتخاب کرده و منتظر بمانید تا بازی برای انتقال به هارد بهینه شود.
پس از بهینهسازی بازی برای انتقال به حافظه جانبی وارد این بخش خواهید شد، در این مرحله شما انتخاب خواهید کرد که کدام بخش از بازی را به هارد اکسترنال خود انتقال دهید.
این انتخاب میتواند شامل موارد زیر باشد:
پکهای اضافی
سیوهای بازی
دیالسی (DLC)
نسخههای مختلف از یک کالکشن
با انتخاب مورد دلخواه شما از لیست فوق، دو گزینه پیش رو دارید:
Move selected: برای انتقال کلی بازی به گونهای که بازی از حافظه کنسول شما به طور کامل منتقل میشود
Copy selected: برای انتقال یک نسخه کپی یا کلون از بازی انتخاب شده به هارد اکسترنال
پس از انتخاب گزینه مورد نظر، فرایند انتقال بازی به هارد اکسترنال آغاز میشود و بسته به نوع هارد اکسترنال شما میتواند دارای سرعت مختلفی باشد.
به طور کلی انتقال بازیهای ایکس باکس خصوصا در نسخه سری اس به هارد اکسترنال راهحل خوبی برای رفع کمبود حافظه است. در این آموزش سعی شد به طور کامل و تصویری مراحل این انتقال همراه با توضیحات و نکات تکمیلی برای شما ارائه گردد. ممنون از اینکه تا پایان با گیم رنتر همراه بودید.
برای تمامی بازیها خیر، بازیهایی که در نسل نهم منتشر شدهاند به دلیل نوع بهینهسازی خود امکان اجرا از روی هارد را نخواهند داشت؛ اما برای بقیه بازیها امکان پذیر میباشد.
بله، در مرحله پنجم از انتقال بازی به شما این امکان داده میشود که از میان دو گزینه انتقال کامل یا کپی یکی را انتخاب کنید.
مهدی از اون دسته گیمراس که از بچگی توی این فضا قرار داشته و خلاصه که با این جهان بزرگ شده، اسکایریم و مترو از بازی هایی هستن که مهدی بشدت بهشون علاقه منده و از تجربه تکراری اونها خسته نمیشه و مثل روز اول براش تازگی دارن. مهدی کتاب می خونه فیلم می بینه و بازی می کنه این وسط اگر وقت اضافه بیاد میره سراغ درساش! از نظر مهدی بازی جاییه که آدم های مختلف می تونن حال خوبشون رو به اشتراک بزارن و از کنارهم بودن لذت ببرن